Om Penispumpar

Många vill ha den större. Andra har lite svårt att få penis att stå ordentligt. En del vill ha den mycket större och andra har den mest som njutningsleksak. För den som tycker det är okej med att få penis större en stund och kanske samtidigt uppleva njutning medan den blir större är penispumpen en god idé. Fler än man tror väljer att ta till en penispump före samlaget eller sexleken.

Penispumpen är en enkelt uppbyggd apparat till för att användas strax innan själva samlaget, för att ge partnern en extra njutning. Ingen erkänner att storleken på penis har någon betydelse, men om man provar penispumpen kan man kanske få ett ärligt svar? Dessutom är penispumpen skön för alla att använda.

Principen för penispumpen är enkelt, likväl genialisk. Man trär en behållare över penis. Öppningen på behållaren är klädd med gummi eller ett gummiliknande material som ligger tätt an mot roten av penis så att ingen luft kommer in. När man har trätt på behållaren över penis trycker man på en liten boll med handen så att man för varje omkramning av bollen drar ut alltmer luft ut ur behållaren. Den minskade andelen luft gör att ett undertryck skapas.

Man riktigt ser hur penis växer när alltmer blod strömmar till i penis i och med att lufttrycket försvinner. Om man vill få det än lite behagligare kan man använda sig av glidmedel när man använder pumpen. För den som vill njuta ordentligt samtidigt som man gör könsorganet större och mer imponerande finns pumpar med inbyggd vibrator. Den är perfekt för den som vill njuta av onani, eller verkligen komma igång innan själva samlaget.

Fördelen med en penispump är att penis blir både större och längre. Men man får inte glömma bort att den förstorade penisen enbart behåller den ökade storleken under en kortare tid. Och det finns en risk med användandet. Om man pumpar för snabbt och för hårt kan skador som svullnader och blåmärken uppstå på själva penis. Låt det ta lite tid och känn efter hur det känns under tiden, så blir upplevelsen maximal och inga skador uppstår. Med rätt bruk är det en nyttig leksak och ett bra hjälpmedel för alla typer av män.

Varför penispump?

Många fler än man först kan ana väljer att använda sig av en penispump. Och anledningarna är många. Uppfinningen med penispumpen var till början en idé som framkom för män som hade potensproblem. Tillsammans med en penisring kunde man få upp staken till oanade höjder och kunna ha ett samliv, trots att potensen inte riktigt var där från början, kanske på grund av sjukdom eller stress.

Idag är det många som använder sig av en penispump för att det är skönt och inte minst för att det är ett utmärkt sätt att få ett bättre stånd. Många män med helt normala förutsättningar tycker ändå att de vill ha en lite större penis, och använder därför en penispump. Och eftersom penispumpen är helt ofarlig att använda, finns inga problem med det. Snarare tvärtom. Är man nöjd med sin penis i en samlagssituation så blir ju nöjet bra mycket bättre.

Ursprungsanvändningen för att få till en erektion hos män med potensproblem kanske är orsaken till att såpass få tänker sig en penispump som en sexleksak? Men det är den, och en mycket intensiv och härlig sådan. Den passar alla män som söker njutning. Det finns många som väljer att använda sig av en penispump av den enkla anledningen till att det är vansinnigt skönt att använda den. Det är som en makalös avsugning, överallt på en gång. Det slår klart Lena Handén och allt jobb som det innebär när man är ensam. Orgasmen blir klart starkare och intensivare och omslutningen är total, något som inte går att efterlikna med bara handen.

Med andra ord har penispumpen en mängd olika användningsområden. Den kan hjälpa till vid erektionsproblem, vara en fantastiskt bra förspelsleksak för honom och inte minst fungera i sig själv som en njutning när man är själv om att leka. Inte undra på att fler män än man först kan tro har en hemma. Dessutom är den helt ofarlig att använda och innehåller inga konstiga kemikalier. Penispumpen är byggd på ren mekanik.